Ràdio EstelRĂ dio Estel et convida al Teatre GaudĂ­ a l'obra Tenors.

SINOPSIS: Tres personatges, cantants, als que un matí els hi arriba l’oportunitat de la seva vida. Fer un càsting per a un concert en homenatge als Tres Tenors. Cada un d’ells simbolitza una manera d’entendre la música i el cant. Un d’ells el tenor a pit descobert l’home que fa els aguts més estratosfèrics, la veu poderosa, el mascle. Un altre que en la seva joventut havia fet petites incursions en el món del líric, que ha acabat sent un cantant de Rock i que viu amb il·lusió infantil la possibilitat de formar part d’un concert on es canta de debò. El darrer un devot de la música clàssica; diapasó al coll per no desafinar ni quan parla, bufanda enroscada encara que sigui a ple juliol, i ulleres de pasta. Veurem en primer lloc com cada un d’ells es prepara per al càsting; el tenor heroic celebrant a cada instant els seus aguts victoriosos, el rocker entusiasmat entre partitures que no sap ni llegir, i l’altre ofès per haver de cantar un tipus de música tan poc excelsa. Seguidament als assajos al voltant d’un piano “disfrutarem” de la convivència entre tres Tenors d’estils tan diferents. I finalment contemplarem com tota la feina culmina en un apoteòsic concert en directe, amb àudios d’orquestra on els tres aspirants a ser els nous “Tres Tenors” cantaran grans hits d’òpera, de Broadway i pop i… on hi pot passar de tot.

Entre tots els participants sortejarem 5 entrades dobles gratuĂŻtes pel dissabte 28 d'octubre del 2017 a les 21.15h al Teatre GaudĂ­ de Barcelona, c/ Sant Antoni Maria Claret 120, 08025 Barcelona, 936035152/61

- Teniu temps per participar fins dijous 26 de d'octubre del 2017.
- El sorteig es farĂ  el divendres 27 d'octubre del 2017 dins el programa del Club+amics de divendres a els 17h

Per entrar al sorteig només heu d'emplenar el següent formulari amb les vostres dades.


Nom
Cognoms
Email
Teléfon
PoblaciĂł
DNI
Observacions

Normes del concurs:

- Per participar, cal que inscriviu el vostre nom, cognoms i la vostra adreça de correu electrònic, el telèfon, la població i el D.N.I. correctament i, també, que accepteu les normes del concurs.
- Cada participant optarĂ  a una entrada doble.
- Un cop fet el sorteig, RĂ dio Estel penjarĂ  al seu web el resultat del sorteig i contactarĂ  amb les persones guanyadores
- Les entrades es recolliran a la taquilla del Teatre GaudĂ­ de Barcelona

- Conforme al que disposa l’article 6 de la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, autoritzo Radioestel a incloure les meves dades personals al fitxer informàtic d’aquesta entitat així com a tractar-les, per tal de rebre informació periòdica de les seves activitats. En qualsevol moment el titular podrà exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, així com oposar-se al tractament de les seves dades adreçant-se a Radioestel amb domicili al carrer Comtes de Bell-lloc 67-69, 08014 Barcelona.

He llegit i accepto els termes legals
Vols rebre informació de les activitats, promocions, viatges que es realitzen des de Ràdio Estel. Catalunya Cristiana i el CLub més amics?
Ets sòci/a del Club més amics? Fes-te'n soci
   


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET