Ràdio EstelRàdio Estel et convida al Versus Teatre a l'obra Tell me on a sunday, un musical d´ANDREW LLOYD WEBBER ( Cats, Evita, Jesus Christ SuperStar .. ) i lletres de DON BLACKSINOPSIS: Un musical d´un sol acte que explica la història d´una noia anglesa que viatja als Estats Units buscant l’amor. Les seves aventures amoroses començen a Nova York, passant per Hollywood y finalment retornant a Manhattan. Un monòleg musical sobre la recerca de l´amor a través d´una de les millors partitures de Webber.

Entre tots els participants sortejarem 5 entrades dobles gratuïtes pel divendres 1 de setembre del 2017 a les 21.30h al Versus Teatre de Barcelona, c/ Castillejos, 08013 Barcelona, 93 603 51 52/61

- Teniu temps per participar fins dijous 31 d'agost del 2017.
- El sorteig es farà el dijous 31 d'agost del 2017 dins la Fórmula Estel

Normes del concurs:
- Per participar, cal que inscriviu el vostre nom, cognoms i la vostra adreça de correu electrònic, el telèfon, la població i el D.N.I. correctament i, també, que accepteu les normes del concurs.
- Cada participant optarà a una entrada doble.
- Un cop fet el sorteig, Ràdio Estel penjarà al seu web el resultat del sorteig i contactarà amb les persones guanyadores
- Les entrades es recolliran a la taquilla del Versus Teatre

Per entrar al sorteig només heu d'emplenar el següent formulari amb les vostres dades.


Nom
Cognoms
Email
Teléfon
Població
DNI
Observacions
- Conforme al que disposa l’article 6 de la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, autoritzo Radioestel a incloure les meves dades personals al fitxer informàtic d’aquesta entitat així com a tractar-les, per tal de rebre informació periòdica de les seves activitats. En qualsevol moment el titular podrà exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, així com oposar-se al tractament de les seves dades adreçant-se a Radioestel amb domicili al carrer Comtes de Bell-lloc 67-69, 08014 Barcelona.

He llegit i accepto els termes legals
Vols rebre informació de les activitats, promocions, viatges que es realitzen des de Ràdio Estel. Catalunya Cristiana i el CLub més amics?
Ets sòci/a del Club més amics? Fes-te'n soci
   


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET