Ràdio Estel

Ràdio Estel us convida al CaixaBank Polo Music Festival al concert de Miguel Poveda.

SINOPSIS: Entre les veus més interessants i originals que ha donat el gènere Flamenc destaca per mèrits propis Miguel Poveda.
Aquest artista Premi Nacional de Música 2007, Premi Nacional de Cultura 2011 de Catalunya, Premi de la Cátedra de Flamencología de Jerez, Medalla d’Andalusia en el 2012 i fill adoptiu de Sevilla, fill predilecte de Badalona, amb més de 30 anys de trajectòria professional, ha sabut construir la seva carrera amb constància, esforç i sota la inspiració dels grans de la música. Ha portat els seus múltiples espectacles per mig món i ha recollit el reconeixement que li ha atorgat el públic i la crítica amb agraïment i senzillesa.
A la seva discografia, avalada per més de 13 discos, s’afegeix, sota el nom de “El Tiempo Pasa Volando” (2018), la seva última producció, una obra que tanca la trilogia que va començar en el mateix any amb “EnLorquecido“, el seu disc més compromès i personal. Amb treballs anteriors, “arteSano” (2012), va obtenir el Disc d’Or i “Coplas del querer” (2009) va ser guardonat amb diversos premis de la música, alhora que va obtenir un Disc d’Or i Platí per les més de 100 mil còpies venudes.
Actualment està de gira amb el seu últim disc amb el qual celebra 30 anys en el món de la Música.

Entre tots els participants sortejarem: 5 entrades dobles gratuïtes pel divendres 7 de juny a les 21.30 al Real Club de Polo de Barcelona

- Teniu temps per participar fins divendres 31 de maig del 2019.
- El sorteig es farà el divendres 31 de maig del 2019 dins la Fórmula Estel
- Les entrades es recolliran a la taquilla del CaixaBank Polo Music Festival al Real Club de Polo de Barcelona


Per entrar al sorteig només heu d'emplenar el següent formulari amb les vostres dades.

Nom
Cognoms
Email
Teléfon
Població
DNI
Observacions

Normes del concurs:

- Per participar, cal que inscriviu el vostre nom, cognoms i la vostra adreça de correu electrònic, el telèfon, la població i el D.N.I. correctament i, també, que accepteu les normes del concurs.
- Cada participant optarà a una entrada doble.
- Un cop fet el sorteig, Ràdio Estel penjarà al seu web el resultat del sorteig i contactarà amb les persones guanyadores
- Les entrades es recolliran a la taquilla del CaixaBank Polo Music Festival al Real Club de Polo de Barcelona

RÀDIO ESTEL li informa que de conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea, tractem les seves dades amb la finalitat de poder gestionar la seva relació amb nosaltres així com les seves peticions, consultes, i gestió de serveis administratius. Per a més informació sobre l’aplicació del RGPD per Ràdio Estel, o si vol exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat de les dades o limitació del tractament, ho pot fer enviant un correu electrònic a dades@radioestel.cat adjuntant còpia del seu DNI i indicant en l'assumpte "Drets RGPD".
Aquest Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD) comporta que:
El responsable del tractament de les teves dades personals és RÀDIO ESTEL.
La finalitat del tractament de les dades personals és la de gestionar la seva vinculació amb RÀDIO ESTEL, CATALUNYA CRISTIANA i el CLUB+AMICS.
Les seves dades no seran comunicades a tercers sense previ consentiment, així com tampoc no es produiran transferències a tercers països o organitzacions internacionals.

He llegit i accepto els termes legals
Accepto que Ràdio Estel, Catalunya Cristiana i el Club+amics utilitzin les meves dades per enviar informació de les activitats, promocions, viatges que organitzen.
Ets sòci/a del Club més amics? Si No Fes-te'n soci
   


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET