Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
La Plataforma Cel Net reclama més control i regulació pública després de l’explosió a la petroquímica de Tarragona
José Maria Torres, portaveu de CEL NET, ha explicat a Ràdio Estel que “l’explosió de la setmana passada va ser una negligència”
 20/01/2020


La Plataforma Cel Net ha denunciat l'explosió de la setmana passada a la petroquímica IQOXE com l'enèsim accident al Camp de Tarragona provocat per l'activitat de les empreses del complex petroquímic. Reivindica la manca de control i regulació per part de govern de la Generalitat de Catalunya. José Maria Torres, portaveu de CEL NET, ha explicat aquest dilluns a Ràdio Estel que “l’explosió de la setmana passada va ser una negligència”. També ha dit que “és tracta d’empreses molt perilloses al costat de la població”. El complex petroquímic de Tarragona és el més gran de sud d'Europa i és a 2,5 quilòmetres de la població. L'entitat subratlla que, més enllà d'accidents com aquest, la indústria té un risc i impacte permanent i diari sobre la salut del territori i la població, situació que provoca morts prematures i malalties de manera continuada. 


D’altra banda, l’endemà de la XII Gala dels Premis Gaudí del Cinema Català, en el programa A Primera Hora, també hem analitzat amb l’estudiant de l’ESCAC David Murga, director de la productora AXE Films, els guardonats de la cerimònia, que es va celebrar ahir al Fórum de Barcelona. 

Pots tornar a escoltar AQUÍ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET