Ràdio Estel
ACCIÓ SOCIAL 
Última crida de voluntariat per al Gran Recapte d’Aliments a Catalunya
Tot i la bona resposta ciutadana, encara falten 4.500 persones per abastir tot el territori
Macià Grau 26/11/2018

A només cinc dies per l’arribada de la desena edició del Gran Recapte, els Bancs d’Aliments de tot Catalunya han fet una darrera crida de voluntariat perquè es pugui assolir la xifra necessària de 27.500 persones que permetin abastir tot el territori.

Com ha explicat l’organització a través d’un comunicat, la resposta ciutadana fins al moment ha estat molt positiva, ja que més de 23.000 persones ja s’han inscrit com a voluntaris, però encara en falten 4.500 més per aconseguir l’objectiu marcat. És per això que els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya que fan possible aquesta recollida massiva d’aliments bàsics cada any, han fet una última crida a tots els que encara no s’han registrat perquè ho facin durant les properes hores.

Cal recordar que actualment els Bancs d’Aliments atenen a més de 200.000 persones a tot Catalunya, i que el 25% dels aliments que es reparteixen durant l’any provenen del Gran Recapte. Aquest any a més, si s’assoleix la xifra necessària de voluntaris, hi haurà 2.800 punts de recollida repartits per tot el territori.

Tant la informació del Gran Recapte com les inscripcions dels voluntaris es poden trobar a la web www.granrecapte.com.

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET