Ràdio Estel
ESGLÉSIA CATALUNYA 
El monestir de Montserrat prepara un recés per joves en esperit de recerca
Es farà el 22 de desembre, i comptarà amb una ponència de l’analista internacional i membre de Cristianisme i Justícia Oscar Mateos
Macià Grau 26/11/2018

Després d’organitzar un recés per a persones no creients, el monestir de Montserrat ha anunciat que el proper dissabte 22 de desembre convidarà els joves de 20 a 35 anys a viure en profunditat la proximitat del Nadal mitjançant un recés espiritual.

La proposta, que s’emmarca dins del conjunt d’activitats pastorals que es realitzen periòdicament a Montserrat, l’ha organitzat el P. Antoni Pou, monjo del monestir, amb l’objectiu d’ajudar els joves a aprofundir en la seva fe i a preparar-se per viure les festes de Nadal amb més sentit.

El recés començarà a les 10h del matí amb la celebració de la missa conventual, i continuarà amb una conferència de l’analista internacional i membre de Cristianisme i Justícia Oscar Mateos, que parlarà sobre la implicació de la pròpia fe en la defensa dels més desvalguts del món. Després de dinar, els participants compartiran en grup les seves reflexions suscitades a partir de la conferència, i finalment es farà una pregària amb cants de Taizé.

La inscripció al recés, que inclou el dinar al menjador de l’hostatgeria, té un preu de 10 euros, i es pot fer a través del telèfon de l’hostatgeria (93 877 77 65) o bé enviant un correu a tonipou@yahoo.com.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET