Ràdio Estel
MC Arquebisbat Tarragona
ESGLÉSIA CATALUNYA 
Els Pares Paüls de Reus s’acomiaden de la parròquia de la Immaculada
La congregació, que portava més de 50 anys a la parròquia, ha pres aquesta decisió a causa de la manca de vocacions
Macià Grau 09/10/2018

L’església parroquial de la Immaculada Concepció de Reus es va omplir el diumenge 7 d’octubre per celebrar una missa d’acció de gràcies per acomiadar la congregació dels Pares Paüls, que després de vetllar per la cura pastoral de la parròquia durant més de 50 anys, han pres la decisió de deixar la seva missió a l’església per la falta de vocacions.

La celebració, presidida pel Sr. arquebisbe Mons. Jaume Pujol i concelebrada pel fins ara rector de la parròquia, el P. Emilio Delgado, va servir també per donar la benvinguda als nous encarregats de la parròquia a partir d’ara: Mn. Josep Moreno, i el diaca Josep Manel González.

Durant l’homilia, l’arquebisbe de Tarragona va agrair la tasca pastoral duta a terme pels Pares Paüls durant tots aquests anys, a la vegada que va recordar els inicis de la parròquia: «L’inici de la tasca pastoral en aquest barri es va fer des de la parròquia de Sant Francesc d’Assís de Reus. El dia 17 del juny de 1962 l’aleshores cardenal Benjamín de Arriba y Castro, beneïa solemnement el temple parroquial que, anys més tard, el 1966, seria encarregat als Pares Paüls».

La presència de la congregació a Reus es limitarà ara a l’atenció a l’Església de Sant Vicenç de Paül i les dues comunitats de filles de la Caritat presents a la ciutat.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET