Ràdio Estel
ESGLÉSIA CATALUNYA 
Els moviments d’Acció Catòlica General de Barcelona inicien una nova etapa conjunta
El 21 d’octubre se celebrarà la 1a trobada d’Acció Catòlica General, sota el títol “Sortim i caminem junts”
Macià Grau 08/10/2018

El Moviment Cristià de Joves (MCJ) i el Moviment Cristià d’Adults (MCA), han anunciat que davant la necessitat de treballar en sinergia entre infants, joves i adults, iniciaran una nova etapa conjunta en forma de Moviment d’Acció Catòlica General de Barcelona. Aquesta cooperació, creada per facilitar l’itinerari formatiu cristià des de la infància fins a l’edat adulta en un mateix marc, serà una realitat a partir del proper 21 d’octubre, amb la celebració de la 1a trobada d’Acció Catòlica General a l’arxidiòcesi de Barcelona.

Sota el títol “Sortim i caminem junts”, aquesta trobada tindrà lloc a la parròquia de Sant Pau del Camp, i estarà oberta a totes les persones o grups parroquials interessats a conèixer més a fons l’Acció Catòlica i General i la Revisió de Vida.

La jornada s’iniciarà a les 10h del matí, i conclourà amb l’Eucaristia que presidirà Mons. Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona, a les 17h de la tarda. Durant el dia, es farà una presentació dels tres sectors (infants, joves i adults), i es treballarà l’experiència de mirar la vida des dels ulls de la fe. Després del dinar es presentarà la nova Acció Catòlica General, resultat del treball realitzat durant el matí.

Per a tots aquells que estiguin interessats en la jornada, o a obtenir més informació, ho poden fer al correu de l’entitat: acciocatolicageneral.bcn@gmail.com.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET