Ràdio Estel
ESGLÉSIA CATALUNYA 
Acció Catòlica Obrera prepara la 65a Jornada General sota el lema «Aneu per tot arreu i doneu fruit»
Durant la jornada s’abordarà la iniciació del curs, i s’escollirà un nou president i consiliari general pel moviment
Macià Grau 08/10/2018

L’Acció Catòlica Obrera ha comunicat que el proper 12 d’octubre, al col·legi Salesians Sant Joan Bosco, tindrà lloc la 65a Jornada General de l’Acció Catòlica Obrera. Sota el lema “Aneu per tot arreu i doneu fruit (cf. Jn 15,16), aquesta jornada servirà perquè tant militants com amics i simpatitzants de l’entitat facin un resum del curs passat, i abordin la iniciació del curs present, tal com es va marcar l’entitat al XI Consell.

Un dels plats forts de la diada serà la ponència a càrrec de la mare abadessa del monestir de Sant Benet de Montserrat, M. Del Mar Albajar, que parlarà de la presentació del missatge de Jesús al Regne de Déu que es fa a Mc 1,15.

Durant la jornada, també s’escollirà i donarà la benvinguda al nou president de l’ACO, Santi Boza, militant de Santa Coloma de Gramenet i professor de matemàtiques a la UPC, que és l’únic candidat. Finalment, després d’un dinar de germanor, el bisbe auxiliar de Barcelona, Sergi Gordo, celebrarà l’Eucaristia i llegirà el manifest Afrontar la por en fraternitat i confiant en Déu.

Tota la informació relacionada amb la 65a Jornada General es pot trobar a la pàgina web de l’entitat: acocat.org.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET