Ràdio Estel
ACCIÓ SOCIAL 
Tot a punt per a la Jornada Mundial pel Treball Decent
L’acció, convocada per la Plataforma Església pel Treball decent, servirà per denunciar la precarietat laboral
Redacció 03/10/2018

La Plataforma Església pel Treball Decent ha anunciat que el proper diumenge 7 d’octubre, amb motiu del Dia Mundial pel Treball Decent, organitzarà la Jornada Mundial pel Treball Decent, una diada convocada per denunciar la precarietat laboral i l’augment del fenomen dels treballadors pobres.

La Jornada, que se celebrarà a la parròquia de Santa Maria del Pi de Barcelona, començarà a les 12h amb una eucaristia, i continuarà amb la lectura púbica d’un manifest amb les diferents demandes de les entitats convocants que formen part de la plataforma, entre les quals destaquen Càritas, Justícia i Pau, o Mans Unides, entre d’altres.

Tal com ha explicat la Plataforma Església pel Treball Decent en un comunicat, l’acció vol fer visible que “seguim arrossegant dèficits no resolts que han augmentat en els darrers anys, com són la temporalitat, la parcialitat, l’economia submergida i l’estancament dels salaris”. Tots aquests factors són precisament els causants que hagi augmentat el fenomen dels treballadors pobres, que ja representen més del 12% de les persones treballadores de Catalunya.

La resta de la informació de la Jornada es pot consultar enviant un correu a jjulia@caritasbcn.org, i/o trucant al 607 024 183.

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET