Ràdio Estel
Arquebisbat Barcelona
ARQUEBISBAT DE BARCELONA 
El cardenal Omella visita la seu de la Fundació Acollida i Esperança
L’entitat, que ajuda les persones afectades pel virus del VIH/sida, celebra el seu 25è aniversari
Redacció 28/09/2018

El cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, va visitar el 21 de setembre el centre d’acollida Can Banús, seu de la Fundació Acollida i Esperança, amb motiu dels 25 anys de la seva creació.

L’organització, que precisament es va fundar sota el protectorat de l’arquebisbat de Barcelona, s’ha dedicat durant tots aquests anys a ajudar totes les persones afectades pel virus del VIH/sida. Impulsada inicialment pel lideratge de la filla de la caritat Sor Genoveva i el franciscà fra Josep Costa, l’entitat dona resposta a la situació de marginació i exclusió social que sovint pateixen els afectats pel virus, i els ofereix acollida i espais de fraternitat.

La visita de l’arquebisbe, que va anar acompanyat també per Jaume Aymar, director de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, va servir perquè pogués compartir el dia amb les persones residents al centre, els professionals de l’equip, i els voluntaris que hi treballen. El cardenal va dinar amb els residents, i fins i tot va compartir una estona de pregària amb el grup comunitari. Posteriorment, es va reunir amb els patrons de la fundació, als que va animar a “continuar acollint i donant esperança amb autenticitat", i va demanar que donessin continuïtat al carisma inicial de fra Josep Costa i Sor Genoveva.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET