Ràdio Estel
Josep Maria Garrell, rector de la Universitat Ramón Llul i vocal primer de la CRUE
RÀDIO ESTEL Foto: Ana Ferrer - URL
"Ens preocupa que es posi en dubte el prestigi de tot un sistema"
Josep Maria Garrell (rector URL) ha valorat la polèmica dels màsters
@BorjaDeMaria 19/09/2018

Aquest dimecres al programa A Primera Hora ens hem fet ressó de la compareixença de José Maria Aznar davant la comissió d’investigació al Congrés dels Diputats: “Normalment les comissions no serveixen: els partits polítics les fan servir per fiscalitzar, aconseguir el titular… més per una imatge pròpia que pel propi funcionament de la comissió”, ha explicat el politòleg i columnista a La República, Guillem Pursals.

Ahir dimarts també vam descobrir un nou cas dels Másters entre els polítics i li va tocar a la líder de Ciutadants per Barcelona, Carina Mejías. De quina manera afecten tots aquests casos a les Universitats i als seus alumnes? Josep Maria Garrell, rector de la Universitat Ramón Llul i vocal primer de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), ha expressat durant l'entrevista: "Ens preocupa que es posi en dubte el prestigi de tot un sistema".

De 8 a 9 del matí també hem parlat d’educació amb el youtoumestre de sisè de primària del Col·legi Mare de Déu dels Socós d’Agramunt, Ricard Bertran: "A l'escola vam treballar el projecte de mitjans de comunicació. Faltava aquesta àrea que pels adolescents i pre-adolescents, el YouTube. Vaig pensar que els hi ensenyaria fent de youtuber. I al dia següent, quan el vaig voler ensenyar a classe, ja ho havia vist tothom".


Pots escoltar A Primera Hora

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET