Ràdio Estel
El raper Valtonyc, en una actuació
RÀDIO ESTEL Foto: Fotomovimiento
Valtonyc: "Hem de fer com l'1-O i el 3-O: ocupar els carrers"
El raper ha valorat la seva no extradició i la situació política
@BorjaDeMaria 18/09/2018

La justicia belga va rebutjar aquest dilluns que Valtonyc hagi fet enaltiment del terrorisme, injuries greus a la corona ni amenaces, i per tant no l’extradita a Espanya. El raper mallorquí ha explicat a A Primera Hora que vol arribar fins al Tribunal Europeu de Drets Humans, crear precedents, i que la resta de rapers no entrin a presó.

Valtonyc també ha parlat de la situació política: "Tots volem sumar, però estem confosos, perquè no sabem què podem fer. No hem de caure en la trampa del diàleg amb Espanya. Hem de fer com l'1 i el 3 d'octubre: ocupar els carrers", ha expressat el raper.

Reforma constitucional
Aquest dimarts ens hem fet ressó de la proposta de Pedro Sánchez de reforma express de la Constitució per eliminar el sistema d’aformanents d’alts carrecs, politics i judicials de l’Estat. N’hem parlat amb Joan Lluís Perez Francesh, professor de Dret Constitucional de l’Universitat Autònoma de Barcelona, que l’ha valorat així: “Una mica estranya, perquè té poques possiblitats de tirar endavant: 3/5 parts de les dues cambres, i això suposaria un acord amb PP”.

Nova secció: Ningú dormint al carrer
I a partir d’ara a les 8:45am cridarem Ningú dormint al carrer! amb la Fundació Arrels. Aquest matí plujós ens ha visitat el seu director, Ferran Busquets: "No volem que la gent ajudi a Arrels Fundació, sinó que ens utilitzi. Que quan veu algú al carrer, ens avisi", ha apuntat Busquets.

Pots escoltar A Primera Hora

Foto: Fotomovimiento

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET