Ràdio Estel
Bisbat Lleida
ESGLÉSIA CATALUNYA 
Jornada d’enviament a la catedral de Lleida
La comunitat cristiana del Bisbat de Lleida obre el curs i demana trobar “una formació no només de paraules sinó també de vida”
Redacció 17/09/2018

El dijous 13 de setembre, la catedral de Lleida va acollir la Jornada d’Enviament que fa cada any la comunitat cristiana del bisbat de Lleida per obrir el curs. La cerimònia, presidida pel bisbe Salvador, va comptar amb la presència de més de 250 fidels, entre els quals s’hi trobaven representants de les diferents delegacions diocesanes (catequesi, joventut, ensenyament, família, missions, i esplais).

Durant l’acte, el bisbe va demanar un esforç als agents de pastoral, i els va instar a  preocupar-se per la formació amb paraules, però sobretot amb la fe: “És important que tots fem un esforç per trobar una formació no només de paraules sinó també de vida; necessitem més que mai viure la fe”.

La celebració va servir també perquè el prelat i la comunitat reeditessin el diàleg de l’Enviament, un moment en el qual els fidels es comprometen a viure i transmetre l’alegria de la Paraula de Déu. Aquest diàleg va quedar plasmat amb l’entrega al bisbe Salvador d’un objecte representatiu de l’activitat de cada delegació diocesanes, com a símbol de la feina prevista per a aquest curs.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET