Ràdio Estel
Anaïs Vila, aquest matí a l'estudi 3 de RàdioEstel
RÀDIO ESTEL Foto: David Garcia
Anaïs Vila "Em serveix de teràpia fer cançons"
La cantautora ha inaugurat 'Nous Estels', cada divendres a les 9am
@BorjaDeMaria 14/09/2018

A les 9 del matí hem inaugurat a A Primera Hora l’espai Nous Estels, amb els artistes emergents catalans. La primera en passar per l’estudi de Ràdio Estel he estat la cantant Anaïs Vila. "Em serveix de teràpia fer cançons", ha afirmat la cantautora de Santpedor, que també ha explicat: "El producte sincer és el que més arriba al públic".

“Lamentem profundament la reacció i entenem que no s'hauria d'haver produit en cap cas”. 
El director de Fundació per la Pau, Jordi Armadans, ha valorat la venda de les 400 armes que Espanya a Arabia Saudita. segons ha dit el ministre Josep Borrell, són armes de precisió i assegura que no hi haurà danys col·laterals. “Espanya està obligada a no vendre unes bombes de precisió que ja han costat vides humanes. S’estan cometent crims contra la humanitat”, ha afegit Armadans.

A Primera Hora s’ha fet ressó de la polèmica que ha aparegut arrel d’una camisa, la camisa groga dels Bordegassos, la colla castellera de Vilanova i la Geltrú que anava un video promocional per l’Hospital Sant Joan de Déu. I ens ha visitat com cada divendres el professorDaniel Ruiz-Trillo, per aprendre una mica més de català de forma divertida a Truc Curt.  

Pots escoltar: 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET