Ràdio Estel
Lluís Serra, Joan-Lluís Pérez Francesc i Josep Maria Balcells, aquest dimarts en el programa 'El Mirador'
PROGRAMES 
"Falta capacitat d'oferir solucions racionals per a Catalunya"
Joan Lluís Pérez Francesch, en un col·loqui amb Josep Maria Balcells i Lluís Serra, admet "discursos apassionats" també en la manifestació
@IgnasiMiranda 11/09/2018

Josep Maria Balcells, periodista, exdiputat del PSC i militant dels Comuns, Joan Lluís Pérez Francesch, professor de Dret Constitucional a la Universitat Autònoma, i Lluís Serra, professor de la Facultat de Teologia de Catalunya, han analitzat aquest dimarts la Diada Nacional de Catalunya, en una edició especial del programa El Mirador de l'actualitat que ha inclòs connexions en directe amb la manifestació de la Diagonal de Barcelona. Pérez Francesch ha recordat que, "en aquestes concentracions, els discursos són sovint massa apassionats i poc racionals, com s'ha demostrat aquesta vegada". Ha atribuït el moment actual "a la manca de capacitat per oferir solucions racionals a les demandes d'una part important de Catalunya, a través del diàleg". Per la seva banda, Balcells ha dit que "s'han comès molts errors des de les dues parts", i ha acusat també el govern català i l'independentisme de "no saber articular amb realisme les seves legítimes aspiracions". De la manifestació, ha subratllat que "és bonica i positiva en la forma i la posada en escena, però poc eficaç en la materialització de les seves demandes". I Lluís Serra ha acusat alguns dirigents polítics, "sobretot de PP i Ciutadans", de tenir "un discurs dur i fracturador que porta a situacions com aquesta".

Es pot escoltar AQUÍ  el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimarts 11 de setembre.

En aquesta una edició especial del programa 'El Mirador de l'actualitat' fins a les 18.40, hem fet tot un seguiment especial de la Diada, amb la convocatòria de les entitats sobiranistes. Ha estat present també el missatge de petició de llibertat pels polítics i dirigents socials independentistes actualment en presó preventiva. Els missatges, la dimensió pacífica d’aquestes concentracions i la coexistència de les mobilitzacions amb la diversitat de la societat catalana davant el moment polític han estat igualment altres qüestions comentades.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET