Ràdio Estel
ESGLÉSIA CATALUNYA Foto: Arquebisbat de Tarragona
Mn. Antonio Rodríguez Moreno, nou prevere de l’arquebisbat de Tarragona
Mons. Jaume Pujol ordena sacerdot a Mn. Antonio Rodríguez, exregidor de l’Ajuntament de Tarragona, en una cerimònia celebrada a la catedral de Tarragona
Redacció 10/09/2018

Aquest diumenge 9 de setembre ha tingut lloc a la catedral de Tarragona la cerimònia d’ordenació d’un nou capellà per l’arquebisbat de Tarragona: Mn. Antonio Rodríguez Moreno. L’ordenació, que ha anat a càrrec de l’arquebisbe de Tarragona Mons. Jaume Pujol, ha estat seguida per nombrosos familiars i amics del nou prevere, que han volgut acompanyar-lo en aquest dia tant significatiu. A més, ha comptat també amb la presència de l’alcalde de Tarragona, el Sr. Josep-Fèlix Ballesteros, i d’altres membres del consistori tarragoní, antics companys de l’ordenand quan entre els anys 2007 i 2013 va formar part de l’equip de govern com a regidor de l’Ajuntament en matèria d’Espais públics.

La missa ha estat concelebrada per Mn. Joaquim Fortuny, vicari general de l’arxidiòcesi; Mn. Jaume Gené, rector del Seminari de Tarragona; Mn. Norbert Miracle, que ha estat el rector del Seminari Major Interdiocesà durant l’etapa formativa de Mn. Antonio Rodríguez i Mn. Joan Maria Padrell, rector de la parròquia de Sant Salvador del Vendrell, on col·laborava actualment com a diaca.

Mons. Jaume Pujol, en l’homilia, ha definit l’ordenand com una persona «a qui no li ha faltat mai l’entusiasme per servir els altres i per servir l’Eslgésia», i ha encoratjat el nou sacerdot de l’arquebisbat de Tarragona a «recórrer sempre al Senyor i a escoltar els “crits” de tanta gent, especialment els joves, que no acaben de trobar la llum per caminar lliurement».

Per la seva banda, Mn. Antonio Rodríguez també ha volgut mostrar el seu agraïment al Sr. arquebisbe per la ordenació, i a Mn. Norbert Miracle per la seva confiança en l’etapa del Seminari: «Gràcies pel seu constant suport en la trajectòria formativa.» Finalment, després d’agrair a tots els presents la seva participació en la cerimònia, ha expressat de manera sincera quins han estat els seus sentiments durant l’ordenació: «No sento que pugui merèixer res del que m’està passant

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET