Ràdio Estel
ESCOLES 
La Fundació d’Escoles Parroquials de Barcelona reunirà 600 educadors per debatre la missió de l’escola
Serà la primera vegada que es reuneixin les divuit escoles de la fundació, que conjuntament buscaran reforçar la identitat pròpia de l’entitat
Redacció 05/09/2018

Les divuit escoles que formen part de la Fundació per a les Escoles Parroquials de l’arquebisbat de Barcelona es reuniran per primera vegada el proper divendres 7 de setembre, amb l’objectiu de reforçar la identitat pròpia de l’entitat i debatre sobre la missió de l’escola d’avui.

D’aquesta manera, els més de 600 educadors que atenen prop de set mil nens i nenes de diferents barris de Barcelona, Badalona i l’Hospitalet de Llobregat compartiran durant tot un dia les seves experiències a la vegada que adquiriran també noves eines pedagògiques a través de diversos tallers. Sota el lema de Som FEP, la Jornada d’Educadors se celebrarà al Col·legi Santa Teresa de Lisieux i al Pavelló l’Illa, al barri de Les Corts de Barcelona.

La Jornada comptarà amb la presència del conseller d’Educació Josep Bargalló i el secretari general de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, Enric Puig, i estarà dividida en dues parts. La primera es centrarà en el debat “La nostra missió avui”, moderat pel pedagog i vicepresident de la FEP Carles Armengol, i la segona constarà de 22 tallers sobre diferents àmbits i disciplines.

Cal recordar que la Fundació d’Escoles Parroquials de l’arquebisbat de Barcelona (www.fewp.cat) es va crear el 1985 amb l’objectiu d’oferir a totes les escoles parroquials la possibilitat d’agrupar-se sota una mateixa entitat per tal de respondre als reptes de futur, en uns moments de canvi, en barris sovint humils i amb necessitats. Les seves escoles promouen l’educació integral dels alumnes d’acord amb una concepció cristiana de l’home, de la vida i del món.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET