Ràdio Estel
ESGLÉSIA CATALUNYA Foto: Agustí
La missa de l’11 de Setembre tindrà un record especial per Vidal i Barraquer
Mn. Miquel Barbarà presidirà la celebració a la basílica de Santa Maria del Mar
Redacció 29/08/2018

La missa d’enguany amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya estarà marcada pel record al cardenal Vidal i Barraquer en l’aniversari del seu naixement (150 anys), de la seva mort (75 anys) i del trasllat de les seves despulles de l’exili a catalunya (40 anys). Precisament per aquest motiu la missa serà presidida per Mn. Miquel Barbarà, que fou qui organitzà el trasllat de les despulles mortals del cardenal, quan era secretari general-canceller de l’arquebisbe Pont i Gol.

La missa en la Diada Nacional de Catalunya, organitzada per la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, respon a una tradició més que centenària i es fa en sufragi i acció de gràcies pels defensors de les llibertats catalanes i per tots els patriotes que han lliurat la vida al servei de Catalunya.

La celebració serà l’11 de setembre, a les 10 del matí, a la basílica de Santa Maria del Mar. En acabar hi haurà el rés de la visita espiritual a la Mare de Déu de Montserrat, la pregària redactada per l’inspirador de la Lliga, el Dr. Torras i Bages. Aquest és l’únic acte religiós que se celebra amb motiu de la Diada.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET