Ràdio Estel
ACCIÓ SOCIAL 
Premi de Periodisme Solidari “Memorial Joan Gomis 2018”
Mans Unides Barcelona obre la participació d’un guardó que premia obres periodístiques de caire solidari
Redacció 19/07/2018

El Premi de Periodisme Solidari “Memorial Joan Gomis 2018” és un guardó creat fa 8 anys per Mans Unides Barcelona, amb l’objectiu de premiar les millors obres periodístiques de caire solidari. D’aquesta manera, es premien les peces dedicades  a les persones o institucions que lluiten contra la desigualtat, l’exclusió social, o que destaquen pel seu compromís a favor de la solidaritat. Un any més, s’ha obert la convocatòria de participació, perquè tots els que ho vulguin puguin participar en un premi que busca lluitar per la pau, els drets humans, i l’entesa entre cultures i religions.

Bases del concurs

Al Premi de Periodisme Solidari s’hi poden presentar obres periodístiques escrites o audiovisuals de qualsevol gènere (article, entrevista, reportatge), inèdites o publicades. També hi ha una categoria on es premien trajectòries periodístiques de persones, institucions o iniciatives que mostrin compromís amb la informació que promogui els valors del “Memorial Joan Gomis”.

El premi per a cadascuna de les modalitats està dotat amb 1.500 euros, i les candidatures per a totes dues modalitats s’han d’enviar per correu electrònic a l’adreça: memorialjoangomis@gmail.com. El termini d’admissió finalitza el 30 del juliol de 2018, i el lliurament dels premis tindrà lloc en un acte públic el mes de novembre del 2018.

 

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET