Ràdio Estel
Fundació Pere Tarrés
ACTIVITATS 
Mons. Antoni Vadell visita les colònies d’estiu de la Fundació Pere Tarrés
El bisbe auxiliar de Barcelona demana als monitors que cuidin i eduquin tots els infants com a “fruits de terra bona”
Redacció 17/07/2018

El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Antoni Vadell, va visitar el divendres passat les colònies d’estiu que organitzen cada any els centres d’esplai del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés (MCECC), per conèixer la realitat d’aquests centres i donar suport a la tasca educativa i pastoral que duen a terme.

Durant la visita, el bisbe auxiliar de Barcelona va poder veure diverses cases de colònies que acullen infants i monitors, començant per Santa Maria de Corcó (Osona) i continuant per Ogassa (Ripollès), on Mons. Antoni Vadell hi va concelebrar l’eucaristia. Davant d’una cinquantena d’infants, Vadell va explicar la paràbola del bon sembrador, i va demanar als monitors que cuidin i eduquin tots els infants com a “fruits de terra bona”.

El prelat va estar acompanyat durant tota la jornada pel director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol; el president del MCECC, Xavier Nus; la vicepresidenta del MCECC, Núria Martínez, i el secretari tècnic del MCECC, Albert Riu.

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET