Ràdio Estel
Moment en que s'han bufat les espelmes per celebrar els 90 anys del bisbe
ESGLÉSIA CATALUNYA Foto: Macià
Exposició d’homenatge a Pere Casaldàliga
La llibreria Claret de Barcelona inaugura una mostra de fotografies i llibres del bisbe català
 14/02/2018

Catalunya està de celebració pels 90 anys de Pere Casaldàliga, bisbe emèrit de São Felix do Araguaia. Una mostra d’això són els diferents actes que s’estan organitzant per homenatjar el bisbe, entre els quals destaquen el que ha fet la llibreria Claret, l’única on es poden trobar tots els llibres de Casaldàliga.

L’acte ha constat de la inauguració d’una exposició fotogràfica amb imatges de la vida de Pere al Brasil fetes per Joan Guerrero, i d’una mostra extensa dels llibres de Casaldàliga. A la celebració hi han participat el provincial dels Missioners Claretians, Ricard Costa-Jussà, i la presidenta de l’Associació Araguaia, Glòria Casaldàliga, neboda del bisbe.

Aquesta última ha volgut agrair la iniciativa a la llibreria Claret, i ha explicat que tot i que la salut de Casaldàliga és fràgil pel Parkinson que pateix, “continua lúcid amb l’ajuda dels cuidadors i germans claretians”. L’acte ha finalitzat amb un brindis en honor de l’homenatjat i també s’han bufat les espelmes d’un pastís per celebrar els 90 anys d’una persona que continua sent un referent espiritual i reivindicatiu.

La mateixa Glòria ha volgut recordar als presents que l’homenatge seguirà el dia 16 de febrer a les 8 del vespre a la basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona, i que tothom hi és convidat.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET