Ràdio Estel
Teresa Carreras, Arcadi Oliveres i Lluís Foix han participat aquest dimarts en 'El Mirador' a Ràdio Estel
SOCIETAT 
Lluís Foix: "Catalunya necessita un president possible"
El periodista assegura, en un col·loqui amb Teresa Carreras i Arcadi Oliveres, que "no es pot governar el dia a dia des de Brussel·les"
@IgnasiMiranda 06/02/2018

El periodista Lluís Foix, l'economista i activista social Arcadi Oliveres i la també periodista Teresa Carreras, membre de la Junta de l'Associació de Periodistes Europeus a Catalunya, han coincidit aquest dimarts, des del programa El Mirador de l'actualitat, a l'hora de qualificar de poc possible que Carles Puigdemont sigui elegit president. Foix ha destacat que "el país necessita és un president possible, i Puigdemont no ho és". En aquesta línia, ha recordat que "és molt difícil dirigir el govern des de Brussel·les i, a més, s'ha de governar el dia a dia, signar les lleis, a banda del problema amb la justícia".

Carreras
ha comentat que "estem davant un dels casos més flagrants de justícia injusta", tot i que ha admès que "Puigdemont va tenir l'oportunitat de convocar eleccions i no ho va fer". Igualment ha assegurat que "cal tornar a convertir el ciutadà en l'element central". Oliveres ha destacat que Puigdemont "està fugit de la injustícia, en clara contradicció entre la política real i la legítima", i ha explicat que "mentre no hi hagi investidura, no es governa i continua governant el 155".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimarts 6 de febrer.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET