Ràdio Estel
ACTIVITATS 
La Passió del segle XXI
La Selva del Camp recupera nou anys després la representació d'una Passió escrita amb la sensibilitat del nostre segle
Macià Grau Puig 30/01/2018

El drama immortal de la Passió, representat a diversos llocs de Catalunya des del segle XV, es tornarà a representar aquest any a la Selva del Camp després del gran èxit que va tenir l’any 2009. I és que ja fa 9 anys aquest petit poble del Baix Camp va mostrar com es pot encaixar tradició i modernitat, amb una representació que està feta amb la sensibilitat del nostre segle.

És per aquest motiu que la Reial Congregació de la Puríssima Sang, entitat responsable de la Passió de la Selva, ha decidit tornar a representar aquesta història que forma part ja del Divendres Sant selvatà, reconegut per la Generalitat de Catalunya com a Festa Tradicional d’Interès Nacional.

L’autor del text és David Jou i Mirabent, científic i poeta reconegut, que aconsegueix implicar directament l’espectador, i l’obliga a qüestionar-se valors i creences des de la religiositat i amb un estricte respecte històric.

L’obra està dirigida pel selvatà Josep M. Puig i Baiget i codirigida per l’autor reusenc Carles Bigorra, que completen aquest text innovador amb una posta en escena austera i senzilla, amb vestuari d’avui, però que fa ús dels audiovisuals i de les tecnologies actuals.

Totes aquestes característiques fan que aquesta Passió sigui considerada per a molts com la Passió del segle XXI, ja que es tracta d’una versió renovada que apropa el drama sacre a l’espectador actual.

La representació es farà a l’església parroquial de Sant Andreu, els dies 10, 11, 17 i 18 de març, amb capacitat per acollir 500 persones per a cada acte, i les entrades ja estan a la venda al correu de l’organització: passiolaselva@gmail.com. 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET