Ràdio Estel
Dissabte arriba el 1r Sopar solidari per una Infància lliure de Violència organitzat per la Fundació Aroa
RÀDIO ESTEL Foto: Fundació Aroa
"De cada 100 nens a Espanya, 1 està patint maltractament a casa"
La Fundació Aroa celebra dissabte un sopar per una infància lliure de violència
@BorjaDeMaria 16/11/2017

Aquest dissabte arriba el 1r Sopar solidari per una Infància lliure de Violència organitzat per la Fundació Aroa
 
Els beneficis que s'obtinguin es destinaran íntegrament a ampliar el servei del Projecte Damara, des d'on la Fundació Aroa dóna atenció a nenes i nens que pateixen violència a l'àmbit familiar i escolar. “De cada 100 nens a Espanya, 1 està patint maltractament a casa”, ha dit la directora de la Fundació Aroa, Neus Pociello, que ha donat més detalls del 1r Sopar Solidari per una Infància lliure de Violència a la 1a hora de la Fórmula Estel de RàdioEstel: “El sopar estarà conduit per l’Elisenda Camps i servirà per poder mostrar el projecte, compartir un sopar en bona companyia, fer una rifa solidària en col·laboració amb empreses, i acabarem amb uns moments màgics gràcies a la Fundació Abracadabra”.

Aquest dijous El Pensament del dia ens l'ha ofert el director de Ràdio Estel i Catalunya, Jaume Aymar, que ha compartit l'editorial del nou número de Catalunya Cristiana, dedicada al bisbe Sebastià Taltavull. 

La Sagrada Família acull la Missa d'acció de gràcies pel ministeri episcopal de Sebastià Taltavull com a auxiliar de Barcelona, uns dies abans d'iniciar la seva nova etapa com a titular de la diòcesi de Mallorca, a partir del 25 de novembre: serà aquest diumenge a les 5 de la tarda a la basílica de la Sagrada Família de Barcelona, amb transmissió en directe per Ràdio Estel. La cap de redacció, Carmé Munté, ha avançat a la Fórmula Estel l’entrevista al bisbe Taltavull que publica Catalunya Cristiana.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET