Ràdio Estel
Collboni i Colau, a la presentació del seu preacord de Govern el maig del 2016
RÀDIO ESTEL Foto: INÉS BAUCELLS
El trencament de BComú - PSC afecta les entitats socials
Ferran Busquets (Arrels) lamenta, sobretot, que afecti als beneficiaris
@BorjaDeMaria 13/11/2017

Bona setmana! En la 1a hora de la Fórmula Estel d’aquest dilluns, el director de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, Jaume Aymar, ha recordat la figura de Francesc Viñas, primer director de RàdioEstel, que va morir aquest dissabte als 62 anys d’edat.

Un principi de setmana molt marcat pel trencament del pacte de govern entre Barcelona en Comú i el PSC. Hem preguntat al director d’Arrels Fundació, Ferran Busquets, com pot afectar aquest fet a nivell social: “Tots els canvis o situacions jurídiques ens afecten massa a tots (...) El que no pot ser és que aquests canvis polítics ens afectin a les entitats (que és el de menys) sinó sobretot a les persones vulnerables”. Arrels compleix 30 anys de vida ajudant a les persones sense llar. Pel seu director, aquest aniversari li planteja un interrogant: "Ho hem de celebrar o hem de dir que portem molts anys, molta feina a fer i massa indicis que la cosa no canviï?"

Hem compartit aquesta estona de ràdio amb Enric Blanes, secretari general de l’ANC, que ha valorat la manifestació per l’alliberament dels presos de dissabte a Barcelona, i ha valorat la situació del seu president, Jordi Sánchez: “És una situació horrorosa per a ell personalment, per la família, per nosaltres com organització. Sabem que ell està molt fort, molt concençut del què està fent. La majoria d’organitzacions internacionals han denunciat aquest empresonament”

També hem repassat l’actualitat amb el jurista i professor de l’ISCREB; Eulogi Broto

Recupera la 1a hora de la Fórmula Estel d’aquest dilluns 13 de novembre de 2017

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET