Ràdio Estel
Manifestació de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural aquest dimecres a la plaça Sant Jaume de Barcelona
RÀDIO ESTEL Foto: Francesc Melcion
"La presó preventiva, només quan no hi hagi alternatives menys restrictives"
Daniel Vilaró (Amnistia Internacional) ha valorat la compareixença de membres de la Mesa del Parlament al Tribunal Suprem i la vaga general
@BorjaDeMaria 09/11/2017

Amb bona música, la informació que més t’interessa i les notícies, amb repàs per tota Catalunya i Andorra, t’ajudem a començar el dia a la Fórmula Estel de 8 a 9 del matí.

Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, ha compartit a El Pensament del Dia l’editorial del nou número del setmanari, Mercaders de la mort: “Cada mes Francesc protagonitza un vídeo breu per la Xarxa Mundial d’Oració del Papa. El del mes de juny passat era especialment colpidor, perquè presentava dos suposats dignataris, que després de signar un acord de pau, s’estrenyien les mans fins que començava a brollar-ne sang. En el seu missatge, el Papa afirma: ‘És una absurda contradicció parlar de pau, negociar la pau i alhora promoure o permetre el comerç d’armes. Qui parla de pau i afavoreix la guerra és un hipòcrita’”.

Una organització que està molt activa en la defensa de la pau i els drets humans és Amnistia Internacional. El portaveu a Catalunya, Daniel Vilaró, ha centrat El Comentari de l’Actualitat en la vaga general i en la possibilitat de presó provisional pels membres de la Mesa del Parlament: “Volem recordar que la llibertat d'expressió i de reunió pacífica son drets que s'han de protegir, i que qualsevol restricció ha de ser mesurada i proporcionada", i sobre la compareixença al Tribunal Suprem, ha afirmat: "La presó preventiva només s'ha d'utilitzar quan no hi hagi altres mesures alternatives menys restrictives".

Aquest dijous també hem parlat de les conseqüències de l’1 octubre amb la revista Valors, que aquest mes les analitza en profunditat amb un especial monogràfic. El co-director de la revista, Joan Salicrú, ens ha avançat els continguts.

I la nostra publicació Catalunya Cristiana porta en portada El negoci de la guerra. La cap de Redacció, Carme Munté, ha resumit a la Fórmula Estel el tema central d'aquest número i el llibre de Karoline Mayer, El secreto siempre es el amor.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET