Ràdio Estel
El prevere Alfons Gea, especialitzat en dol
RÀDIO ESTEL 
"Els cristians, en Jesús, tenim la garantia que ha ressuscitat i que ressuscitarem amb ell"
Mn. Alfons Gea ha explicat que Halloween guanya terreny pel canvi de creences
@BorjaDeMaria 31/10/2017

L'actualitat, acompanyada de bona música, ha arribat a tu a través de la Fórmula Estel de 8 a 9 del matí.

Milers de ciutadans segueixen l’1 de novembre la tradició, amb el ritual d'anar als cementiris per Tots Sants. A la 1a hora de la Fórmula Estel hem entrevistat el responsable de l’atenció al dol del servei municipal de Terrassa, Mossén Alfons Gea: “Jo crec que es fruit de l’època de canvi de creença, perque el cristianisme està en crisi en quant a gran religió, i en canvi van aflorant espiritualitats sense Déu”, ha comentat Gea. El prevere ha destacat que pels cristians aquesta visió de la mort és diferent: “Els cristians, en Jesús, tenim la garantia que ha ressuscitat i que ressuscitarem amb ell". Trobareu l'article El ritu silenciat, d'Alfons Gea, al darrer número de Catalunya Cristiana.

Aquest dimarts també hem parlat amb el director i fundador de l’oenegé Proactiva Open Arms, Oscar Camps. Amb una aportació de 200.000 euros, la Fundació Bancària ”la Caixa” farà possible que el vaixell Open Arms salpi de nou al Mediterrani central, després d’un mes a port on ha recalat per fer reparacions: “Partim demà passat per les següents missions. Amb aquests diners aguantarem un mes i mig/dos mesos”, ha avançat Camps a RàdioEstel.

Els refugiats continuen fugint de la guerra: "Comença la temporada de tardor/hivern, on la situació si cap encara és mes critica, perquè les condicions meteorològiques no afavoreixen”, ha explicat Camps. “La situació és desesperada: continuen sortint, però desapareixent, però sense notícies: sabem quines són les notícies que omplen els telediaris, i no són els refugiats. Ens afecten tots els què som d'aquí: en el segle XXI si no surts als mitjans no existeixes"

En la nostra secció dels dimarts, Remeis de Frare, Fra Valentí Serra ha parlat de les llenties, “l’element per excel·lència de la civilització egípcia”.

Recupera la 1a hora de la Fórmula Estel d’aquest dimarts 31 de novembre del 2017

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET