Ràdio Estel
El president de la Generalitat, aquest dijous al Parlament
RÀDIO ESTEL Foto: El Periódico
Expectants del Parlament i del Senat
Obrim el dia amb entrevistes a Salvador Cardús i Francisco Escribano, productor de la pel·lícula sobre Pau Casals
@BorjaDeMaria 27/10/2017

De dilluns a divendres RàdioEstel t’ofereix l’actualitat del dia de 8 a 9 del matí a la primera hora de la Fórmula Estel. I ho fem en profunditat, repassant tots els escenaris i reaccions a l’anunci de Carles Puigdemont de no convocar eleccions i deixar que el Parlament decideixi el futur de Catalunya

El Comentari d’Actualitat l’ha fet el sociòleg, periodista, escriptor i doctor en Ciències Econòmiques, Salvador Cardús: "Ens manquen moltes dades concretes. Sabem que hi havia una negociació que permetia eleccions si no s'aplica el 155, i al no aconseguir-ho, es va haver de seguir el pla previst". Mercè Raga l’ha demanat que faci una previsió dels esdeveniments: “Probablement hi haurà algun tipus de declaració d’independència, i l’inici d’un procés que serà llarg i difícil de desconnexió amb l’Estat. Les independències no s’aconsegueixien fent declaracions ni sortint al balcó, sinó convencent a ls ciutadans. Estem en un vell Estat autoritari i antidemocràtic”, ha afegit Cardús.

En clau cultural, aquest divendres s’estrena la pel·lícula Pau, la força d’un silenci, a TV3, a les 21:55 sobre el famós violoncel·lista: “Narra el compromís de Pau Casals amb els refugiats. Si fóssim americans hi hauria 40 pel·lícules”, aportava Francisco Escribanoproductor de la pel·licula.

Àngel Miret, coordinador de la Generalitat de l'Acollida als Refugiats, ha repassat amb Ignasi Miranda les últimes notícies socials, com la xarxa social Catholic Connect, feta per un mexicà i pensada pels joves, que barreja diferents xarxes socials perquè un catòlic pugui anar a qualsevol espai i pugui trobar altres connectats.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET