Ràdio Estel
Nova Junta Directiva de la Taula del Tercer Sector
RÀDIO ESTEL Foto: Taula del Tercer Sector
"Estem construint i tenim un objectiu comú: el bé de la societat"
Francina Alsina, nova presidenta de la Taula del Tercer Sector
@BorjaDeMaria 19/10/2017

Bona música, actualitat, ronda informativa per tota Catalunya, santoral i molt més… A RàdioEstel, de 8 a 9 del matí, estem desperts per tu. 

La Taula del Tercer Sector ja té nova presidenta, Francina Alsina. Alsina ocuparà el càrrec per substituir Oriol Illa, que es va veure forçat a dimitir després que ho fes la junta com a mesura de pressió. Serà la nova presidenta de la institució per als propers 3 anys. La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya representa 3.000 associacions sense ànim de lucre de Catalunya

Alsina és actualment presidenta de la Federació de Voluntariat Social, un càrrec que acaba el mes de juny. “Vull tancar molt bé aquesta etapa. Em van dir ‘No pateixis, perquè si pensem que no ha de ser presidencialista sinó que cal compartir amb els companys de camí, hi haurà vicepresidents i molta gent disposada a treballar colze a colze, com a mínim aquest període de transició’”.

La nova presidenta de la Taula del Tercer Sector ha rebut felicitacions públiques d’Ada Colau, de la consellera de Treball, Dolors Bassa...: “Sempre hi ha hagut una gran col·laboració. Com a presidenta de la Federació sempre he tingut bona relació amb tothom. Crec que ha de ser així. Estem construint i tenim un objectiu comú: el bé de la societat”.

Catalunya Cristiana (número 1987) ja es troba a casa dels subscriptors. Tota la informació d’aquesta setmana ens l’ha apropat la seva redactora en cap, Carmé Munté

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET