Ràdio Estel
Peu de foto: L'Eurocambra debat la repressió policial de l'1-O i la situació política a Catalunya
RÀDIO ESTEL Foto: Ara
"És una llàstima que 893 ferits hagin fet que la política faci política"
La periodista Teresa Carreras ha analitzat el debat de l'Eurocambra
@BorjaDeMaria 05/10/2017

Aquest dimecres va ser la primera vegada que l'Eurocambra va abordar la situació a Catalunya, aquest dijous hem volgut parlar amb Teresa Carreras, membre de la Junta de l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya: “És una llàstima que 893 persones ferides hagin fet que la política faci política, que s'interessi pels ciutadans. Ho trobo una llàstima però també una oportunitat". Carreras també ha animat a signar la petició perquè la UE condemni les càrregues policials de l’1 d’octubre.

En El Comentari de l’Actualitat hem escoltat Xavier Casanovas, director de Cristianisme i Justícia: "S'han obert grans ferides que no seran fàcil tancar. Hem d'abordar per totes el problema d'encaix de Catalunya en una Espanya plurinacional”, ha començat dient. Casanovas ha remarcat que hem de frenar el pas de la fòbia a l'odi i ha parlat de quin paper haurien de fer els cristians en aquest conflicte: “Aturar l'escalada de tensió i fer trobades entre la família cristiana. Moltes vegades guiats per una falsa prudència arribem tard. Els cristians estem cridats a ser persones sanants"

Ja saps que Catalunya Cristiana arriba cada dijous a cases dels suscriptors i que, el mateix dia a les 8 del matí, parlem amb la seva cap de redacció? Carme Munté ha repassat la portada: Després de l’1 d’octubre i l’incompliment de l’acollida als refugiats.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET