Ràdio Estel
Peu de foto: Eulogi Broto parla cada dilluns a 'Vist per sentència'
RÀDIO ESTEL Foto: @BorjaDeMaria
Valoracions de l'1 d'octubre
Àngel Miret, Marisú Moreno, Pere Cardús i Eulogi Broto comenten una jornada marcada per les càrregues policials
@BorjaDeMaria 02/10/2017

En aquesta primera hora de Fórmula Estel hem escoltat diverses veus perquè ens expliquin la seva valoració del refèrendum de l’1 d’octubre, com Àngel Miret, Marisú Moreno, Pere Cardús, Eulogi Broto...

Després de les notícies i la ronda informativa pels diaris digitals hem volgut saber quina lectura s’ha n’ha fet d’alguns digitals de casa nostra i de Madrid: Pere Cardús, periodista de Vilaweb, ha expressat: "L'Estat sabia que no podia frenar el referèndum però volia uns titulars de caos, violència i de no poder treure conclusions", mentre que la periodista Marisú Moreno, de El Plural, ha conclós: "Hem arribat a aquesta situació per la incapacitat de dialogar de Rajoy. Això s'hauria d'haver solucionat molt de temps abans".

També hem llegit el comunicat de RàdioEstel i Catalunya Cristiana 'Contra la violència' arran de l'actuació policial d'aquest diumenge.

Durant aquesta setmana, cada dia un expert analitzarà el 1-O a El Comentari de l’Actualitat. Aquest dilluns Àngel Miret, director del Comité Català d’Acollida als Refugiats, ha afirmat: "S'esperava un dia complicat però no la brutalitat policial sense contemplacions. No hi ha res que ho pugui justificar".

A la part final del programa hem parlat amb Eulogi Broto, jurista i professor de l’ISCREB, per saber que ha passat i que pot passar a partir d’ara: "Va ser una ocasió perduda sobretot per part de l'Estat, perquè hi ha moments històrics on te d'adones que no hi ha marxa enrera".

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET