Ràdio Estel
Peu de foto: Persones
RÀDIO ESTEL Foto: Ara.cat
Quins són els nostres drets i llibertats per a l'1-0?
Susana Vilaseca (Col·legi d’Advocats de Terrassa) ha respost als dubtes
@BorjaDeMaria 29/09/2017

Ens hem llevat aquest divendres amb informació, actualitat i molt bona música.

Arriba l’1 d’octubre. Davant d’aquest clima de confusió general, hem de saber quins són els nostres drets i llibertats… Hem parlat amb Susana Vilaseca, advocada del Col·legi d’Advocats de Terrassa.

"Jurídicament ens trobem en un moment d'incertesa. Intentem donar respostes a totes les qüestions partint d'aquesta base", ha començat dient Vilaseca, que forma part del grup d’advocats voluntaris +DretsHumans a Terrassa. 

"Hem rebut moltíssimes trucades de directors de centres que cediran col·legis electorals. Se’ls hi ha notificat un requirement que no poden obrir els centres i que en principi haurien d’impedir l’entrada, i que per tant, en cas d'incompliment, poden tenir conseqüències en un delicte de desobediència. Si no tenen antecedents, quedarà en una sanció. Aquestes persones que són directores de centres sí que han de tenir present no obrin centres ells mateixos, que han estat requerits de forma expressa i clara". L’advocada Susana Vilaseca també ha explicat què passa si fem desobediència, si gravem imatges, si els agents ens demanen el DNI...

Aquest divendres a les 18.00h en el programa El Mirador de l'actualitat, analitzarem el que pot acabar sent la jornada de l’1 d’octubre: Possibilitat d’anar a votar? Almenys sortir de casa amb una papereta encara que no tothom la pugui posar en una urna? Protestes al carrer? També és la Pregunta del Dia a www.radioestel.cat.

Al final de la primera hora de la Fórmula Estel, Àngel Miret ha compartit la notícia, en l’espai Un Món Sense Fronteres, que Unilever Foods ha signat una aliança per tal de promoure un bon accés als aliments i agricultura sostenible i s’ha compromès a reduir la destrucció d’aliments a la meitat, ara que la tercera part de la producció mundial d'aliments es llença.













  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET