Ràdio Estel
Peu de foto: Joan Brossa (Barcelona, 1919-1998)
RÀDIO ESTEL Foto: Fundació Joan Brossa
La llibertat de Brossa, de Gaudí, i de tothom!
Teresa Grandas (MACBA), Marta Burguet (UB) i Carme Munté (Catalunya Cristiana) han parlat de llibertats
@BorjaDeMaria 28/09/2017

Notícies, Ronda Informativa per Catalunya i Andorra, Agenda, Comentari de l’actualitat, Twitter, santoral, entrevistes i molt més… és el que escoltes de 8 a 9 a la Fórmula Estel

I també molta CULTURA. Per aquest motiu, hem parlat amb Teresa Grandas, co comissaria de l’exposició Poesia Brossa: "Brossa és un treballador incansable i no s'ajusta a horaris ni a remuneració". El Museu d’Art Contemporani de Barcelona presenta una revisió del treball d’aquest artista a través dels llibres, les recerques plàstiques, travessant el teatre, el cinema, la música, els gestos dels quals va ser pioner. 

Marta Burguet, doctora en pedagogia i professora de la Facultat d’Educació de la UB, ha compartit la iniciativa Escoltes Obertes, perquè les escoles puguin ser seus electorals pel referèndum, i ha fet la següent reflexió: “Se'ns obren espais de dejuni informatiu, de refugi emocional. Són més lliures els què estan a la garjola que els que han de procurar la seva vigilància. La llibertat ve de dins, no de fora”.

També hem sabut totes les novetats del Catalunya Cristiana d’aquesta setmana amb la seva cap de redacció, la Carme Munté, que ens ha explicat l'estat de les obres de la Sagrada Família.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET