Ràdio Estel
SOCIETAT 
Merkel guanya i reneix la ultradreta: "Alemanya obre nova etapa"
Hi coincideixen, a l'espai 'El Mirador', el capellà alemany Ottmar Breitenhuber, la periodista Teresa Carreras i el politòleg Guillem Pursals
@IgnasiMiranda 25/09/2017

Ottmar Breitenhuber, capellà de la Comunitat Alemanya de Barcelona, Guillem Pursals, politòleg, i Teresa Carreras, membre de la Junta de l’Associació de Periodistes Europeus a Catalunya, han coincidit en la idea que "Alemanya obre un nou cicle polític" després d'aquestes eleccions. Ha estat en el programa El Mirador de l'actualitat, on Breitenhuber ha qualificat de "força greu" l'entrada de la ultradreta al Buntestag dins un comportament electoral "on es veu més individualisme en la societat". En el mateix sentit, Pursals ha dit que "Alternativa per Alemanya ha tingut vot de reacció, procedent de l'abstenció i de tots els altres partits"

Carreras ha comentat, per la seva banda, que "encara no és descartable que els socialdemòcrates repeteixin coalició amb la Unió Cristianodemòcrata d'Angela Merkel, perquè és un escenari segurament més còmode per a la cancellera". Recordem que Angela Merkel i Martin Schültz s'han disputat en aquests comicis el lideratge d’una majoria en què el país es juga molt. La cancellera i candidata de la democristiana CDU ho té tot a favor per repetir. En el col·loqui, s'ha destacat la importància de la crisi dels refugiats i altres problemàtiques polítiques i socials.

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dilluns 25 de setembre.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET