Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Dimarts 26 acaba el termini per a acollir refugiats
El director d’Oxfam Intermon a Catalunya no entén "la manca de voluntat política" d'Espanya
@BorjaDeMaria 22/09/2017

Peu de foto: Fragment del web Veniu Ja

L'Estat espanyol es va comprometre a acollir 17.337 persones refugiades. A data d'avui, divendres 22 de setembre, només queden per a la data 4 dies i falten per arribar 15.354 persones refugiades (el 88.56%).

Ràdio Estel i Catalunya Cristiana dóna suport cada dia a la campanya de pressió per l’acollida de persones refugiades. Intermon Oxfam acaba de denunciar al govern espanyol per aquest incompliment. El seu director, Francesc Mateu, ho ha explicat a la primera hora de la Fórmula Estel: "Haurien d'arribar 3000 persones cada dia en 4 dies, i per la situació del govern espanyol no crec que això sigui viable". Mateu no s’explica per què no s’han acollit als refugiats “No s'aguanta per enlloc, simplement és una manca de voluntat política, i els propis estudis d'opinió diuen que la ciutadania està a favor d’acollir”. El director d’Intermon Oxfam Catalunya ha invitat a signar o participar en actes de protesta.

En El Comentari de l’Actualitat, el professor de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, Enric Benavent, ha parlat de la repressió: "La repressió no pot ser mai la solució: quanta més hostilitat més s'encenen els ànims i les emocions".

Aquest divendres també hem compartit un Món sense fronteres amb Ignasi Miranda i Àngel Miret, que s’ha referit al terratrèmol de Mèxic i la crida del Papa a resar.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET