Ràdio Estel
Peu de foto: Concentració davant la Conselleria d'Economia
RÀDIO ESTEL Foto: Europa Press
L'Església, activa pel moment que viu Catalunya
Hem parlat sobre el 20S amb Jaume Aymar, Lluis Serra i Josep Lluis Pérez-Francesch
@BorjaDeMaria 21/09/2017

peu de foto: Concentració davant la Conselleria d'Economia
Fotògraf: Europa Press

20S. Aquest dijous va ser un dia marcat per l’actualitat. Hem repassat el que ens ha deixat i ens deixaran aquests dies. 

El secretari general de la Unió de Religiosos de Catalunya, Lluis Serra, s’ha referit a la nota de la Conferència Episcopal Tarraconense i altres grups eclesials: “L'Església està activa perquè veu que hi ha coses que mereix el seu criteri per aquests moments que està vivint Catalunya, Espanya i Europa”. 

En la primera hora de la Fórmula Estel també hem parlat de lletres, de l’Any Gironella a Darnius. El director de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, Jaume Aymar, ha descrit Josep Maria Gironella com un dels escriptors més importants de la literatura contemporania catalana. 

Josep Lluis Pérez-Francesch, professor universitari especialista en dret constitucional, ha contestat si s’està aplicant l’article 155 de manera encoberta: “No sé si podem arribar a dir-ho 100%, però s'està intervenint els comptes amb una norma de rang baixíssim, sense un debat ni res”.

Aquest dijous hem parlat també de tot el que vindrà aquesta setmana al Catalunya Cristiana amb la seva cap de redacció Carme Munté, sobre Life Teen, un mètode de formació catòlica nascut als Estats Units, i sobre la missió dels mercedaris a les presons.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET