Ràdio Estel
Peu de foto: El professor de l’ISCREB, Eulogi Broto, ha repassat l’actualitat a 'Vist per sentència'
RÀDIO ESTEL Foto: Borja de María
Recordem l'atemptat de La Rambla d'ara fa un mes
El Portaveu dels Amics Ocellaires de La Rambla, Xavi Cuenca, i la psicòloga Leticia Soberon s'hi han referit
@BorjaDeMaria 18/09/2017

Aquest dilluns, a la primera hora de la Fórmula Estel amb Mercè Raga, hem entrevistat Xavi Cuenca, Portaveu dels Amics Ocellaires de La Rambla, amb motiu del primer mes d’aniversari de l’atemptat: “Amb la distància i el pas de les dècades, segurament no sigui un punt d’inflexió”, ha vaticinat Cuenca.

En El Comentari de l’Actualitat, Leticia Soberón, psicòloga i cofundadora del Innovation Center for Collaborative Intelligence, també ha recordat el 17A: "Els joves van ser captats per un llop amb pell d'ovella, com molts joves del nostre temps. L'ésser humà necessita quelcom més, i sobretot quan ets jove, i nosaltres ens hem comformat amb omplir-los de coses. Necessiten pastors", ha reclamat Soberon.

Els dilluns us oferim l’espai Vist per sentència: el professor de l’ISCREB Eulogi Broto ens visita cada setmana a les 8:45. Com sempre, ha repassat l’actualitat i s’ha pronunciat sobre la intervenció del Ministeri d'Hisenda del comptes de la Generalitat: “Catalunya està intervinguda. S'ha de dir clar. A nivell econòmic, com passava amb Grècia. I qui paga, mana. I si paga Madrid, mana Madrid”.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET