Ràdio Estel
Peu de foto: A la tertúlia ens han acompanyat Agustí Colomines, Ricard Fernández Déu i Miquel Giménez
RÀDIO ESTEL Foto: Borja de María
La Diada, el retorn a les aules i el que ha de venir
A les 8 hem resumit l'actualitat i a les 9 hem fet la tertúlia política
@BorjaDeMaria 12/09/2017

Dimarts 12 de septembre, l’endemà de La Diada, Ja Era Hora ha explicat les notícies d’ahir, però també les que estan per passar. 

En el resum informatiu de les 8 hem fet una roda de mitjans comarcals (diarimesdigital, se7accents.cat, Girona, Lleida i Andorra); Rogelio Rengel de Don Balón ens ha fet la prèvia de la Champions i Juan García, d’Economia Digital, ha explicat: "La Diada provoca poques dades noves: el problema continua existint, igual de gros o de petit. Unes forces indepentistes molt mobilitzades però que es mostren incapaces de guanyar nous adeptes. El món econòmic no disposa de noves dades".

Marta Burguet, doctora en pedagogia i professora de la Facultat d’Educació de la UB, ha narrat a La Tria: "Hores d'ara molts alumnes estan entrant a les seves aules: espero que amb il·lusions renovades. Un curs amb reptes".

A la tertúlia ens han acompanyat Ricard Fernández Déu, Miquel Giménez i Agustí Colomines, que han parlat de la tornada al cole, de la història recent de Catalunya, del conflicte Catalunya-Espanya i de la posició d'Ada Colau per al referèndum independentista. Especialment crític ha estat Colomines, que ha expressat: "Tot el que s'explica de Tarradellas és una grandíssima mentida: el que diuen els post-UCD, Ciutadans, PSOE..."

Més notícies sobre RÀDIO ESTEL

"Es pot fer una modificació exprés del reglament del Parlament" per a investir Puigdemont

"No podem negar la possibilitat de canvi absolutament a ningú"

"L'atac del govern espanyol a TV3 és brutal, és sagnant"

"Hi ha paràlisis total del Govern espanyol en la recerca de desapareguts"


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET