Ràdio Estel
Peu de foto: Ramon Tremosa en una actuació del Cor Vivace
FÓRMULA ESTEL Foto: Cor Vivace
Queden poques hores per La Nit! :)
Avui a les 20h comença la 6a Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana
@BorjaDeMaria 02/06/2017

Si no t’ho vols perdre, encara estàs a temps de venir. T’esperem a la Basílica de Santa Maria del Mar a les 19:30 (obertura de portes), perquè a les 20h comença el concert del Cor Vivace! Només per 10 euros podràs gaudir de la representació d’aquest cor, actualment format per més de 95 cantaires (alguns amb una llarga trajectòria) que ens oferiran un repertori principalment de música pop.
 
Precisament avui, 2 de juny, hem entrevistat a la Fórmula Estel a un il·lustre membre d’aquesta coral, l’eurodiputat independent del PDECat Ramon Tremosa, que ha definit les trobades amb el Cor Vivace cada dissabte com "un oasi de desconnexió total on t’oblides de totes les coses exteriors i et concentres en la música”. Tremosa ha explicat que fa 6 anys el director, Tomás Rosado, li va dir: “Vine! Que ens falten tenors!”. Els qui vingueu després al sopar a les 21:30h també podreu parlar amb ell, perquè Ramon Tremosa serà al Casa Llotja de Mar!
 
Gràcies a tots els que vindreu aquesta nit! També esperem que molts us animeu a gaudir del concert del Cor Vivace :) Fins La Nit!

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET