Ràdio Estel
Portada de la guia 'ON menjar; dormir; rentar-se'
FÓRMULA ESTEL 
Punts on poder ser solidari a Barcelona
La Comunitat de Sant Egidi publica la 13a edició de la guia 'ON menjar; dormir; rentar-se'
@BorjaDeMaria 05/04/2017

La guia ON menjar; dormir; rentar-se, l’anomenada guia Michelin dels pobres, és un llibret amb les adreces útils pels sense sostre i per als qui els ajuden. La guia ha estat feta gràcies a l’experiència i el treball voluntari de les persones de la Comunitat de Sant’Egidio que treballen amb els sense sostre a Barcelona des de 1989 amb una xarxa de més d’un centenar de voluntaris. 

Raquel Sancho, de la Comunitat de Sant Egidi a Barcelona, ha explicat a RàdioEstel aquest dimecres el contingut d’aquesta guia: “Des d’on menjar, dormir, rentar-se, que són els tres serveis més fonamentals, als serveis socials, privats i de l’Ajuntament, totes les parròquies, les xarxes als barris on les persones poden trobar un ajut, les biblioteques, els serveis mèdics… una xarxa molt llarga i molt exhaustiva de punts on poder ser solidari a la ciutat”.

La guia es publica en diferents llengües. A Roma DOVE mangiare, dormire, lavarsi es publica des de 1990. La guia es pot trobar al carrer Hospital, 140, de Barcelona, i també es pot descarregar a la pàgina web de la comunitat de Sant’Egidio.

Escolta l’entrevista sencera (minut 33)

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET