Ràdio Estel
ESGLÉSIA CATALUNYA
El bisbe de Lleida visita els nostres mitjans
Salvador Giménez, responsable de Comunicació a la Tarraconense, empatitza amb la confluència de Ràdio Estel i 'Catalunya Cristiana'
@IgnasiMiranda 19/01/2017

El bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, ha visitat aquest dijous a la tarda la seu de Ràdio Estel i el setmanari Catalunya Cristiana. Coincidint amb una estada a Barcelona, on ha presidit una reunió del Secretariat Interdiocesà de Mitjans de Comunicació Social (SIMCOS), el prelat responsable d'aquest àmbit a la Tarraconense ha conegut físicament els estudis de la nostra cadena, la redacció compartida amb la revista, la discoteca i tots els espais. S'ha interessat especialment pel treball dels dos mitjans, i ha empatitzat amb el fet que conflueixin en un mateix objectiu evangelitzador, social i cultural.

Un any i mig després d'arribar a Lleida, després de 7 anys com a bisbe de Menorca, Giménez Valls s'ha consolidat com l'home de la comunicació dins l'Episcopat català, que li va confiar aquesta responsabilitat tot just a l'octubre de 2015, en substitució del seu predecessor Joan Piris. L'actual bisbe de Lleida, durant la visita als nostres mitjans, ha defensat la participació de totes les diòcesis amb seu a Catalunya en els continguts i el funcionament de Ràdio Estel, amb freqüències que cobreixen gairebé tot el territori, i ha valorat que tant la cadena com el setmanari tinguin present Lleida i en general totes les Esglésies locals.

Salvador Giménez Valls, nascut a Muro d'Alcoi (Alacant) el 31 de maig de 1948, va ser ordenat prevere el 1973 i bisbe, el 2005. Primer va ser auxiliar de València (2005-2008), després titular de Menorca (2008-2015) i finalment bisbe de Lleida des del setembre de 2015. La seva presència aquest dijous a la seu de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana ha estat, més enllà del fet en ell mateix, un important impuls eclesial per als nostres mitjans, com també per a la xarxa comunicativa de l'Església a Catalunya.

Més notícies sobre ESGLÉSIA CATALUNYA

Omella presidirà la Missa pel número 2.000 de Catalunya Cristiana

La paraula de Déu és viva i eficaç

"La Bíblia ha configurat històricament el nostre poble"

Taltavull, adeu a Barcelona entre amics: “He après molt de tots”


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET