ACCIÓ SOCIAL 
Obertes les inscripcions per participar al cens de persones que dormen al carrer
El 12 de juny Arrels Fundació tornarà a sortir als carrers de la ciutat per conèxier com evoluciona el grau de vulnerabilitat de les persones en situació de sense llar
Redacció 13/05/2019

La nit del 12 de juny, els voluntaris i treballadors d'Arrels Fundació sortiran pels carrers de Barcelona a enquestar totes les persones que dormen al carrer, en la que serà la 4a edició del cens de les persones en situació de sense llar.
Per fer-ho, durant tota la nit es recorreran els carrers de la ciutat per entrevistar i comptar les persones que dormen al ras, per conèixer quina és la seva realitat i saber com evoluciona el seu grau de vulnerabilitat respecte els anys anteriors.

Per tal de preparar la campanya d'aquest any, l'entitat ha fet una crida a tots els voluntaris que vulguin participar en la iniciativa perquè s'inscriguin a la seva web (www.arrelsfundacio.org), ja que per arribar a totes les zones de Barcelona es necessiten més de 700 persones.
Com ha explicat la mateixa organització a través d'un comunicat, no cal tenir experiència prèvia per participar-hi, i els únics requisits són tenir disponibilitat la nit del 12 al 13 de juny (des de les 21h fins a les 5h de la matinada), ser major de 18 anys, i tenir capacitat física per fer el recorregut a peu, que és de 3-4 hores aproximadament.

L'acció començarà a les 21h amb una formació per a tots els participants, i després s'assignarà una zona a cada grup perquè la recorri i enquesti les persones en situació de sense llar que hi trobi. Com a novetat de l'any passat, l'enquesta inclourà també un qüestionari d'observació que permetrà recollir tota mena de detalls sobre la persona a partir del seu cos, la seva roba i el seu comportament.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET