RÀDIO ESTEL 
Marià Marí: “El dia de Sant Jordi és imbatible”
El secretari tècnic del Gremi de Llibreters ha fet un balanç positiu de la participació ciutadana
 24/04/2019


Un dia en el que estem en ressaca de Sant Jordi i després de saber els autors més venuts com Rafel Nadal, Silvia Soler, Jordi Cabré o Albert Espinosa al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat de com va anar la venta de llibres durant la Diada de Sant Jordi amb Marià Marí, secretari tècnic del gremi de llibreters. 

Rafel Nadal ha fet bons els pronòstics i ha situat la seva última novel·la com la més venuda. Albert Espinosa ha repetit els èxits d'altres diades de Sant Jordi, i s'ha situat com el llibre de ficció en castellà més venut. Marià Marí ha explicat que la festivitat de Sant Jordi és gairebé com el dia de Nadal. Quan cau en festiu has de fer una estratègia, i quan cau entre setmana, que la gent treballa has der fer una altra.  El que queda clar és que Sant Jordi és imbatible, la gent sempre surt a gaudir de la diada. Segons Marí, una de les coses més impactants del dia de Sant Jordi, és que “no estem mercantilitzats per un gran best seller, sinó que tenim varietat de gèneres”.

Aquest dimecres també hem analitzat els dos debats seguits que s’han produït a TVE i a A3Media amb els candidats al proper govern de la Moncloa. Ens ha fet el comentari de tot plegat el politòleg Xavier Torrens.I, com cada dimecres, ens ha visitat el jurista i professor de l’ISCREB, Eulogi Broto, per analitzar l’actualitat, en clau jurídica.

Pots tornar escoltar el programa AQUÍ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET