RÀDIO ESTEL 
Rusó Sala presenta nou disc ‘Desirem’
La cantautora empordanesa compleix deu anys en el món de la música
 09/04/2019


La cantautora empordanesa Rusó Sala compleix una dècada de dedicació exclusiva a l'art de fer cançons, a la música i publica un nou disc, ‘Desirem’, un disc a trio amb els músics Aleix Tobias i Miriam Encinas. La cantant ha explicat al programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel “que el nom del disc ‘Desirem’ sorgeix d’una de les cançons de l’àlbum que es diu Desirar l’amic, que és un dels dos versicles d’Amic e Amat (obra de Ramon Llull)  que he musicat, i que fa referència a l’arrel de la paraula desirar, aquesta manera antiga de desitjar”. 
 
El disc ‘Desirem’, segons Rusó Sala, és un projecte emocionant, personal i que té el cant com a instrument primordial. L’empordanesa recull en aquest nou disc aromes tradicionals que esdevenen cançons, fletxes carregades d’intensitat que reflexionen sobre el desig i les seves arestes, sobre com alimentar la pulsió creativa en un món amarat de contradiccions. 
 
Rosó Sala ha rebut el reconeixement de certàmens nacionals (Concurs d'Horta-Guinardó 2010, Certamen de la cançó de Salitja 2010) i internacionals (Premi Pino Piras 2013, Premi Andrea Parodi 2013) i compta amb 4 discos publicats (Ciutat Imaginària (2009), Mar Endins (2013), Fil de Coure (2015) i Desirem (2019)

Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET