RÀDIO ESTEL 
La Passió d’Esparreguera torna un any més
Fins al 5 de maig es pot viure un espectacle èpic i únic a Europa
 09/04/2019


Una orquestra, un cor, 1.000 actors i col·laboradors i 4 hores d’obra són les espectaculars xifres de la Passió d’Esparreguera durant els mesos de març, abril i maig. Avui n’hem parlat al programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel amb un dels actors que interpreta la figura de Jesús, Edmon Reynés. La Passió aconsegueix transmetre a l’espectador actual l’essència d’uns personatges amb 2.000 anys d’història. Edmon Reynés ha explicat que “durant cinc mesos intensos preparem la Passió amb tot l’esforç i per a molta gent durant aquests mesos, la seva vida gira al voltant d’aquest esdeveniment on participa tot el poble”.
Aquest any les representacions de la temporada tindran lloc durant nou dies: el 10, 17 i 23 de març, el 7, 13 19 i 28 d'abril i l'1 i el 5 de maig, una representació menys del que era habitual les darreres temporades. Edmon Reynés també diu que “interpretar la vida de Jesucrist és una qüestió important per a l’escena ja que el seu personatge marca el pes i ritme de l’obra”. Amb tot, Reynés assegura que “donar vida a Jesucrist damunt l’escenari comporta una gran responsabilitat i  alhora és molt gratificant”.  


Amb els ulls al judici del Procès i parlant del sensellarisme

Aquest dimarts al programa ‘A Primera Hora’ també hem parlat amb l’advocat penalista Ramón Riudor de Digestum Legal del judici al procés. A més, també ens ha visitat Ferran Busquets, director d’Arrels Fundació, per parlar de sensellarisme.

Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET