Actuació de Worship.cat al Teatre de Sarrià
ESGLÉSIA CATALUNYA Foto: Mercè Papiol
La música actual per lloar en català ha arribat amb Worship.cat!
Més de 180 persones van pregar d'una manera diferent, dissabte passat, al Teatre de Sarrià
@BorjaDeMaria 23/10/2017

182 persones, la majoria joves, van participar al primer concert de Worship.cat al Teatre de Sarrià aquest dissabte 21 d’octubre. El grup de música de lloança va aconseguir connectar amb el public jove i de totes les edats, i va demostrar la seva qualitat també en directe, a banda de tot el potencial que ja es coneixia gràcies a les cançons enregistrades. I és que, malgrat que era la primera vegada que actuaven junts i en directe, van aconseguir una posada en escena molt natural, coordinada i afinada. Gent d'arreu de Catalunya (Barcelona ciutat, arquebisbat de Barcelona, Terrassa, Vic, Solsona, Arenys i altres pobles i ciutats) van sumar-se a la crida d’aquest grup de músics cristians que també provenen de diverses diòcesis. 

Els cantants de Worship.cat van insistir que no volien gent que escoltés sinó que hi participés. I així va ser, amb un públic entregat, ballant i cantant, entre el qual es trobaven el bisbe auxiliar de Barcelona Antoni Vadell, el rector del Seminari Conciliar, Josep Maria Turull, el delegat de Joventut de l'Arquebisbat de Barcelona, Bruno Bérchez, el delegat de Joventut del Bisbat de Vic, Jaume Casamitjana, el formador del Seminari Menor José-Fernando Campoverde i la relacions públiques del Club Més Amics, Mercè Papiol, també coordinadora d’aquest esdeveniment juntament amb la Delegació de Joventut de Barcelona. 

Els 7 integrants del grup van interpretar durant 1 hora i quart 11 cançons, incloent-hi bis de l’himne Et seguiré, amb temes comSom aquí per tu, Oceans o Senyor pots moure les muntanyes. La Delegació de Joventut de l’Arquebisbat de Barcelona, RàdioEstel i Catalunya Cristiana han treballat per tirar endavant aquest concert, i Worship.cat va agrair-los l’ajuda. Mercè Papiol pensa tirar endavant altres esdeveniments per promocionar aquest grup de música cristià. Al concert també es va anunciar que s’obrirà una nova web de www.worship.cat

Un cop acabat el concert, es va fer un pica-pica i es van vendre CDs, cançoners amb les lletres i cançoners amb els acords.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET