Aconsegueix les entrades al teatre o a la Delegació de Joventut
RÀDIO ESTEL Foto: Worship.cat
Arriba el primer concert de Worship.cat!
El grup de música de lloança en català actua dissabte 21 d'octubre a les 20:30h al Teatre de Sarrià
Redacció 11/10/2017

El grup de música de lloança en català, Worship.cat, actua per primera vegada en directe el proper dissabte 21 d’octubre a les 20:30 al Teatre de Sarrià

EN CONCERT!
Es poden comprar les entrades al mateix teatre (c/ Pare Miquel de Sarrià, 8 de Barcelona) o a la Delegació de Joventut de l'Arquebisbat de Barcelona (c/ Villarroel, 81 de Barcelona).

El preu de l'entrada són 5 euros i inclou una consumició.

Fins ara havíem pogut escoltar les seves cançons o veure els vídeos a Youtube: ara podrem escoltar en directe les veus de Worship. Cat en concert. Ràdio Estel, Catalunya Cristiana i la Delegació de Joventut de l’Aquebisbat de Barcelona us animem a assistir a una experiència única de música i fe

Worship vol dir lloança en anglès", explica Bruno Bérchez, delegat de joventut de l’Arquebisbat de Barcelona. "Són cants molt explícits amb uns ritmes molt actuals que conviden també a cantar i lloar”. Aquests tipus de concerts "tenen moments molt forts, de música més canyera, moments més tranquils… Es tracta no tant d’escoltar, sinó de ficar-se en la música i poder dir a Déu: t’estimo, gràcies pel què has fet...”, narra el responsable de joves de la diòcesis barcelonina. 

10 joves cristians posen la veu després d'haver traduit les cançons originals, normalment en anglès, al català: “Fins ara no hem fet gaires directes. És un repte que estan preparant amb molt il·lusió”, relata Bruno Bérchez en el programa Club Més Amics, de RàdioEstel, que s'emetrà aquest divendres a les 17h. En l'entrevista, Bérchez repassa d'on ve Worship.cat i per què es va crear: “És un projecte que va nèixer de joves catòlics músics de Catalunya, de diferents parròquies i bisbats, que tenen una inquietud: que en català hi ha molt poca música de pregàries actual per a Missa”.

El delegat de joves de Barcelona valora com un èxit la feina de Worship.cat: “Estem contents, sorpresos també, perquè el projecte està complint-se: renovar el repertori musical cristià i de pregària a Catalunya”.

Vine a cantar i a lloar amb Worship.cat!

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET